Musikteater: Kirsten og Kirkemusen foråret 2021

(Pga. corona er forestillingen Noahs ark aflyst i april 2020, og udsat til 6.november 2020. De klasser der i forvejen var tilmeldt tilbydes denne forestilling. Bliver der ledige pladser udbydes det til alle.)

For skoleåret 2020/21 gælder flg.:

Fag: Kristendomskundskab og musik

TRIOfabula har en sjælden evne til at fange børn i et musikalsk univers og formidle historier og fortællinger på en let og legende måde og i skoleåret 2020-21 med forestillingen Kirsten og Kirkemusen. En musikalsk Interiør guide til kirkerummet. Vi møder Kirsten kirketjener, der koster rundt med sig selv og kirkemusen. Undervejs får kirkens interiør navn, mening og en plads i livet. Det foregår for fuld Rap, salmer og instrument-battle.

Til forestillingen følger et materiale, så den enkelte lærer efterfølgende kan gå i dybden med kirkerummets indretning og betydning. Forestillingen kan også sagtens stå alene.

Forestillingen vises i Gl. Haderslev Kirke fredag 23.april 2020 kl. 9.00, 10.15 og 11.30.

Max. 100 elever pr. forestilling, som varer 35-40 minutter.

Formålet er at give eleverne kendskab til bibelens fortællinger, og opleve fortællingen udfoldet i musik og kunst.

Tilmelding 15.maj 2020- 15.marts 2021. Angiv evt. ønsket spilletidspunkt