Jesus på slottet

Velkommen til Jesus på slottet

Rollespillet spilles igen på Gram Slot torsdag og fredag 7.og 8.juni 2018 kl. 9.30 og 11.00 begge dage.

Spillet udbydes til alle 3. klasser i Haderslev Kommune.

Jesus på slottet er et stort rollespil, hvor eleverne møder forskellige bibelske personer fra det ny testamente. Klassen modtages af en "discipel", som guider klassen gennem forskellige tableauer. De møder først Jesus ved indtoget i Jerusalem, derefter en række personer som Jomfru Maria, Johannes Døber, Paulus, Zakæus, disciplen Peter m.fl., - og slutter med Zakæus' fest.
Forløbet varer 90 minutter.

Tak til
En masse mennesker er involveret i projektet. Tak til:
Holger Lissner, tidl. sognepræst ved Kolding, som i 2003 skabte "Jesus på slottet" på Koldinghus, og som generøst giver lov til, at spillet bruges mange steder.
Folkekirkens skoletjeneste i Kolding og Åbenrå for hjælp og erfaringsudveksling.
Gram Slot v. familien Brodersen - for lån af lokaler og samarbejde om projektets afvikling.

Skoleforvaltningen i Haderslev Kommune for organisering og finansiering af buskørsel
Præster og frivillige medhjælpere i Haderslev Domprovsti.
Menighedsråd og provstiudvalg for interesse, opbakning og øvrig finansiering.